Comsel Neuron


Dynaamista yhdistettävyyttä

Dynaamista vuorovaikutusta

Laitteiden välinen toimiva tietoliikenneyhteys ei ole tarpeeksi. Muodostaakseen yhdessä hyödyllisen käyttösovelluksen niiden täytyy pystyä vaihtamaan hyödyllistä tietoa sekä pystyä vuorovaikuttamaan toistensa kanssa. Niiden vuorovaikutuksen ja käytöksen tulee myös muuttua ja kehittyä. Moni niin kutsutuista älykodeista tänä päivänä asennetaan sekä konfiguroidaan kerran asentajan toimesta ja jätetään sikseen. Nämä vastaavat joustavuudeltaan perinteisiä kiinteitä sähköasennuksia.

Yksinkertaisten asioiden kuten Neuron laitteen lisääminen kotiin, datan tallennus ja näyttö, ei vaadi konfigurointia. Jotkin sovellukset jotka koostuvat useamman laitteen vuorovaikutuksesta voivat muodostua automaattisesti ja kehittyä käytöksesi perusteella, muut vaativat konfigurointia. Tehtävänämme on tarjota asennus joka on tarpeeksi helppo, perustuen graafisiin ja intuitiivisiin työkaluihin jotta kuka tahansa voi yhdistää eri laitteita yhteen tarpeiden mukaan. Kodin lämpötilan säätö lämpötilasensoreiden ja sääpalveluun perustuen, tai lämmityksen, tuuletuksen sekä valaistuksen säätö kun poistut talosta kantaen matkapuhelintasi, ovat vain muutama esimerkki sovelluksista joita voit rakentaa.

Kaikki löydettävissä olevat resurssit, kuten sensorilukemat tai toimilaitteiden ohjaus Neuron-noodeissa, sekä mahdolliset Zodiac-laitteet, havaitaan automaattisesti standardilla resurssienetsintätoiminnolla.

Dynaamiset noodit

Internet ei ole vielä valmis, eikä myöskään palvelumme. Uusia tietoturvauhkia tulee ilmestymään. Pystyäkseen julistamaan jonkin asian tulevaisuudenkestäväksi, tulee sen olla päivitettävissä etänä automaattisesti. Tämä koskee niin pienimpiä nappiparistolla toimivia Internet-yhteyden omaavia esineitämme kuin suurempia Zodiac perheen laitteitakin. Kaikki Comsel laitteet ovat langattomasti päivitettävissä etänä.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetämme mielellämme teille lisätietoja tuotteistamme Zodiac, Service Hub, Oculus, Neuron ja sähköautojen latauksesta sekä ratkaisuistamme! Täyttäkää ystävällisesti alla oleva lomake tai olkaa suoraan yhteydessä myyntiin.

Submit