Comsel Service Hub


Joustavin tapa mittaustietojen käsittelyyn.

Comsel Service Hub

Mikä Comsel Service Hub on?

Comsel Service Hub on luultavasti joustavin sekä turvallisin tapa hallinnoida älymittareiden infrastruktuuria. Palveluhubimme on IT-infrastruktuurijärjestelmä älymittausjärjestelmien laitteiden sekä mittaustietojen hallintaan. Palveluhubi koostuu lajitelmasta erilaisia työkaluja joilla käsitellään provisiointeja, konfigurointeja, sisäänrakennettujen ohjelmistojen päivityksiä sekä päivittäistä viestintää ja tietoliikennettä.

Korkea palvelutaso. Comsel suunnittelee luotettavia teknologioita ylpeydellä. Comsel Service Hub on suunniteltu ja operoidaan siten, että se yltää korkeimpaan mahdolliseen palvelutasoon.
Joustava. Comsel Service Hub on hajautettu järjestelmä jota voi käyttää monella erilaisella konfiguroinnilla tarpeista riippuen. Järjestelmän voi asentaa pieneen kustannustehokkaaseen kohteeseen ja kasvattaa tarpeen mukaan suureksi multi-site asennukseksi.
Tietoturvallinen. Tietoturvallisuus on Comsel Service Hubin ytimessä. Kaikki tiedonvaihto laitteiden ja palveluhubin välillä on päästä päähän salattu sekä yhteisesti todennettu. Palveluhubin yksittäiset komponentit pyörivät omissa turvatuissa ympäristöissä ja niillä on rajattu pääsy muuhun verkkoon.

Mittarilla

Comsel Zodiac

Keräämme dataa monesta eri lähteestä, käsittelemme ne paikallisesti nopeita toimenpiteitä sekä poikkeamien havaitsemista varten. Laitteemme pystyvät tallentamaan useita miljoonia mittausarvoja sekä tarjoavat lähes reaaliaikaisen prosessoinnin. Comsel Service Hub valvoo jatkuvasti laitteiden kuntoa sekä käytöstä ja voi nopeasti reagoida ja antaa hälytyksen mikäli poikkeamia havaitaan. Kaikki Comselin tuotteet ovat konfiguroitavissa sekä päivitettävissä palveluhubin kautta ja jokainen toimenpide rekisteröidään. Tämä varmistaa jäljitettävyyden koko laitteen elinkaaren ajalta.

Löydätte lisätietoja mittausuotteistamme Zodiac-sivultamme.

Ilmassa

Ilmassa

Datan kerääminen mittarilta teille, turvallisesti ja luotettavasti, on meille äärimmäisen tärkeää. Varmistaaksemme luotettavan sekä joustavan datan toimituksen, laitteemme voivat käyttää montaa eri tietoliikennekäytävää samanaikaisesti, esimerkiksi: dedikoitua yksityistä 3G verkkoa, kiinteää Ethernet verkkoa, WiFiä tai mitä tahansa kombinaatiota näistä. Comsel Service Hub optimoi jatkuvasti käytettäviä verkkoja laitteen elinkaaren aikana ja esim. parhaan signaalin omaava mobiilioperaattori valitaan automaattisesti paikkakohtaisesti.

Kaikki tiedonvaihto laitteiden sekä palveluhubin välillä, riippumatta verkkoyhteydestä, on päästä päähän salattu. Käytämme parhaita mahdollisia kryptausteknologioita, tämän lisäksi kaikki tiedonvaihto laitteiden ja järjestelmämme välillä on yhteisesti todennettua.

Data-
keskuksessamme

Comsel Service Hub ilmoitukset

Comsel Service Hub kerää kaikki mittaustiedot kaikista Comsel-laitteista (EPCP pohjaiset tuotteet mukaanlukien). Validoimme datanne, valvomme laitteitanne poikkeamien varalta sekä suoritamme huipputason datan analysointia. Palveluhubi hälyttää heti mikäli havaitsee ongelman mittauspisteellä tai sähköverkossa ja tarjoaa laitteiden tilanneraportit joiden pohjalta korjaavat toimenpiteet voidaan suorittaa.

Korkean saatavuuden varmistamiseksi käytössämme on redundantteja verkkoja sekä palvelimia. Valvomme jatkuvasti koko asennuksen tilaa ja käytössämme on huippuluokan itsekorjausjärjestelmät. Kaikki järjestelmämme ovat konfiguroituja reagoimaan automaattisesti sekä pysymään toimintakunnossa mikäli jokin palvelin tai palvelu lopettaa toimintansa, myös tilapäisten virtakatkosten aikana.

Käsissänne

Comsel Service Hub ohjelmisto

Pyrimme tarjoamaan teille parhaat työkalut mittaustietojanne varten. Meillä on kokonainen lajitelma työkaluja provisointia, mittaustietojen datan ja laitteiden hallintaa varten. Tarjoamme kaikille eri käyttäjille työkalut sekä käyttöliittymän, olitte sitten loppuasiakas, kenttähenkilöstöön kuuluva, operatiivinen analyytikko tai järjestelmänvalvoja.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetämme mielellämme teille lisätietoja tuotteistamme Zodiac, Service Hub, Oculus, Neuron ja sähköautojen latauksesta sekä ratkaisuistamme! Täyttäkää ystävällisesti alla oleva lomake tai olkaa suoraan yhteydessä myyntiin.

Submit